Alléen Sansehage

Vi er en middels stor barnehage med plass til 63 barn fordelt på 4 avdelinger.
Alléen Sansehage åpnet i 29 september 2009 og ligger plassert på Fyrstikktorget like ved Helsfyr som er ett av de store kollektivknutepunktene i Oslo. Dermed har vi tilgang til både marka og byen. Nå er vi i ferd med å gå bort fra sanseprofilen og skal i løpet av høsten å vinteren bli en kulturbarnehage.

Barnehagen har et unikt særpreg da den holder til i trivelige lokaler i et mursteinsbygg. Vi er opptatt av barns medvirkning og barnehagens utforming og innredning legger til rette for barns aktive deltagelse i hverdagen.

Vi har en storbarnsavdeling med plass til 20 barn, vi har en blandet avdeling med plass til 16 barn og to småbarnsavdelinger med plass til 13 barn. Personalgruppen består av 17 engasjerte og kompetente medarbeidere med forskjellig utdannelse, bakgrunn og alder. Vi har full pedagogdekning så vi er sju pedagoger og har også en barne og ungdomsmedarbeider.

Ta kontakt med oss om du ønsker en omvisning i barnehagen.